Hae huutokaupasta 148
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 148
Valitse huutokauppa
nro 148.
2019-05-25 klo 11:00

Holmasto kehittää webpalveluansa

Olemme ottaneet käyttöön mm. seuraavat uudet toiminnot:

 1. Asiakastietojen rekisteröinti tietojenkäsittelyjärjestelmään. Kirjautumista järjestelmään vaaditaan jokaisella kerralla erikseen ennakkotarjousten tekemistä varten.
 2. Huutokauppaluettelon selaus jossa mm. isommat ja entistä paremmat kuvat joita voi tutkia myös suurennettuna.    Ei vaadi rekisteröintiä.
 3. Ennakkotarjousten tekeminen verkkosivujen kautta. Huomaa että ainoastaan rekisteröityneet asiakkaat voivat tehdä tarjouksia. Tarjoukset ovat sitovia! Jätettyjä ennakkotarjouksia ei voi peruuttaa eikä pienentää, ainoastaan korottaa. Alle minimihinnan olevat tarjoukset hylätään yleensä. Tarkistakaa tarjouksenne hyvin ennenkuin hyväksytte ne. Huom! Huutomaksu lisätään lyötyyn hintaan (kts huutokauppasäännöt).

  Tarjouksesi pysyvät salassa! Järjestelmämme ei paljasta kilpailevien tarjousten maksimisummia, ainoastaan sen ylittääkö tarjouksesi mahdollisesti siihen mennessä tehdyt muut tarjoukset vai ei. Eräissä tapauksissa järjestelmä ehdottaa vähimmäiskorotuksen.
 4. Automatisoitu tarjousten käsittely valvoo puolestasi ja ilmoittaa välittömästi sinulle sähköpostitse jos joku tekee tarjoustasi korkeamman ennakkotarjouksen.
 5. Ennakkotarjouksesi tila ilmenee kun myöhemmin selaat luetteloa:
  • Vihreä iloinen pallo = kertoo sinulle että sillä hetkellä kohteen johtava ennakkotarjous on sinun.
  • Punainen surullinen pallo = kertoo että joku on jättänyt sinun tarjoustasi korkeamman ennakkotarjouksen. Tämä tieto mahdollistaa tarjouksesi korottamisen tai vaihtoehtoisesti voit tehdä ennakkotarjouksia muille sinua kiinnostaville kohteille.
 6. Voit koska vaan tarkastella ennakkotarjoustesi tilan. Näin voit jo ennen huutokauppaa mm. muodostaa itsellesi käsityksen siitä millä ennakkotarjouksistasi on mahdollisuus vielä huutokauppatilaisuudessa ja mitkä vaatisivat onnistuakseen tarjouksen korottamista.
 7. Voit seurata tuloksia huutokaupan edetessä. Tulokset näkyvät.

8. Myös huutokaupan aikana on mahdollista tehdä ennakkotarjouksia siihen asti kun kohteen myynti alkaa. 

9. Huutokauppaan on nykyään mahdollista osallistua reaaliajassa myös omalta päätteeltä ja tasavertaisesti kilpailla muiden osallistujien kanssa kohteista. Tulos näkyy ruudulla välittömästi sen jälkeen kun meklari on päättänyt kohteen myynnin. Tämä vaatii vielä toistaiseksi uuden kirjautumisen järjestelmään. Kirjautuminen reaaliaikaiseen palveluun on toistaiseksi mahdollista vasta huutokaupan alkaessa. (Siirry takaisin etusivulle). Klikkaa HUUTOKAUPPA, REAALIAIKA.... jne

Näin palvelee nykyaikainen järjestelmämme entistä paremmin sekä ostajia että myyjiä ja tekee ennakkotarjousten tekemisen huomattavasti mielenkiintoisemmaksi ja tuloksekkammaksi ja tarjoaa nykyään myös mahdollisuuden osallistua ostajana reaaliaikaisesti huutokauppaan mistä päin maailmaa tahansa. Huomaa! Aikaerot.

Siitä vain kokeilemaan ja selaamaan! Kysymyksiin vastaamme ja kommentteja vastaanotamme mahdollisuuksien mukaan kotisivumme help/palautteen kautta tulleille viesteille tai puhelimitse 09-666 500. Korjaamme mahdollisia virheitä ja kehitämme jatkuvasti aina huutokauppatilaisuuteen saakka.

Jatkamme internetjärjestelmämme kehittämistä aktiivisesti. Olemme mm. tehneet huutokaupan automaattisesti etenevän kuvaesityksen käytön entistä paremmaksi ja helpommaksi.