• Kuva
    diamond ring

Ainoa ero uuteen on hinta! 

Vintagekorut, käytetyt korut, uniikit korut, kunnostetut aarteet; rakkaalla lapsella on monta nimeä. HOLMASTOlta löydät uniikit, kertaalleen omistetut timanttisormukset, jolla jokaisella on omanlaisensa historia.  

Kulta ja timantit sekä suuri osa muista jalokivistä kestävät aikaa ja ovat käytössä erittäin kestäviä. Kaikkien myymiemme tuotteiden kunto on tarkistettu huolellisesti. Kaikki korut on palautettu alkuperäiseen loistoonsa. Korut puhdistetaan erityisesti koruille tarkoitetussa ultrapesurissa, mahdolliset kaiverrukset poistetaan ja korut kiillotetaan. 

Suurimpaan osaan sormuksistamme on mahdollista tehdä koonmuutos, arvioimme jokaisen tuotteen yksilöllisesti. Voitte muuttaa koon valitsemallanne kultasepällä tai voitte antaa meidän hoitaa se puolestanne. Koonmuutos on meillä ilmainen kaikkiin yli 800€ sormuksiin. Valkokultaisia sormuksia ja muita koruja on myös mahdollista rodinoida uudestaan, ja osaan tuotteistamme se on tehty valmiiksi.  

Valikoimastamme löydät myös aivan uusia, yksilöllisiä timanttisormuksia ja –koruja.  

 

Miksi ostaa kertaalleen omistettua? 

Vintagekorut, käytetyt korut, kertaalleen omistetut korut, uniikitkorut, kunnostetut aarteet; rakkaalla lapsella on monta nimeä. HOLMASTOLTA löydät uniikit vintagekorut, joilla jokaisella on omanlaisensa historia. Kaikki korumme on kunnostettu ja kiillotettu uudenveroisiksi. Ainoa ero uuteen on hinta! Jalokivet ja jalometallilt kestävät vuosi kymmenistä, vuosi sadoista, vuosi tuhansista toiseen. Materiaalit ovat käytännössä ikuisia ja aina kunnostettavissa.  

Kulta materiaalina 

Kulta on materiaalina erittäin kestävää. Kultakoru on lähes aina mahdollista kiilottaa ja kunnostaa uudenveroiseksi. Kaikki HOLMASTOlla myynnissä olevat korut on käyty tarkasti läpi. Korut on pesty ultrapesurissa, mahdollisten kivien istutukset tarkistettu, mahdolliset kaiverrukset poistettu sekä kiillotettu loistavaan kuntoon. 

Kullan kierrätys 

HOLMASTO ostaa myös romukultaa, joka lähetetään saksaan puhdistettavaksi ja sulatettavaksi. Puhdistetusta materiaalista valmistetaan jälleen uusia koruja, mikä säästää luonnonvaroja ja on ehdottoman eettinen vaihtoehto. Kestävää kehitystä parhaimmillaan. 

Viimeisen reilun 15 vuoden aikana kultaa on kaivettu enemmän kuin koskaan. Kullankaivuu ja erilaisten metallien jalostaminen ovat uhka koko planeetallemme. Luontoa tuhoutuu aina kultaa kaivaessa. Kultaa kaivetaan aina vain syvemmältä ja syvemmältä, joka kuormittaa alueen ympäristöä sekä jättää korjaamatonta vahinkoa luontoon. 

Hankkimalla korut itsellesi ja lahjaksi HOLMASTOlta teet joka kerta palveluksen maapallolle ja ilmastolle. 
Saat itsellesi aidosti uniikin korutuotteen, jolle pääset luomaan omaa historiaasi. 

 

Vintagekorut ja uudemmat korut Holmastolta

Ainoa ero uuteen on hinta! HOLMASTOlla hinta on usein pienempi kuin jos ostaisitte tuotteen muualta. Olemassa olevalla budjetillanne saatte HOLMASTOlta todennäköisesti jopa tuplasti hienomman tuotteen kuin muualta. HOLMASTOlla hinta perustuu lähinnä materialeihin. Myynnissä olevat korut on hankittu suoraan asiakkailtamme eli hinnoissa ei ole esimerkiksi valmistajan katteita ja muita kustannuksia. Huollamme kaikki korut paikan päälllä liikkeessämme. Teemme yhteistyötä myös kultaseppien, kelloseppien sekä gemmologien kanssa. 

Myyntipakkaukset

HOLMASTOlta saat koruostoksellesi aina kauniin rasian ja halutessasi lahjapaketoinnin. Joissakin tuotteissa on mukana myös alkuperäinen pakkaus, erityisesti brändituotteissa.  

Gemmologin todistukset

Olemme tettäneet osaan arvokkaimmista timanttikoruistamme ja värikivikoruistamme  Suomen Jalokivilaboratorion todistuksen, joka perustuu gemmologin (F.G.A) tutkimukseen. Mikäli ostamassasi korussa ei tälläistä todistusta meidän toimestamme ole hankittu niin halutettessanne sen teettäminen onnistuu kauttamme edullisesti.

Takuu

HOLMASTOlta saat aina kuitin, johon on merkitty kaikki tiedot ostamastasi tuotteesta. Timanttikorujen kuitteihin merkitsemme timantin painon, värin ja puhtauden. Kultakorun ostaessasi kirjaammme kuitiin kullan karaatin. Kaikki korumme on tarkistettu huolellisesti ja menemme takuuseen tuotteistamme ja mikäli virheitä ilmenisi niin me korjaamme ne asianmukaisesti.

Asiantuntijuus

Palvelumme kulmakiviä ovat eri toimialojemme asiantuntijuus ja laadukas asiakaslähtöinen palvelu.

Ostamme kultaa

Ostamme kultaa kaikissa muodoissa, kultakoruista kultaharkkoihin ja romukultaa. Kultakauppaa luottamuksella jo vuodesta 1949.

Liikkeemme

Palvelemme Teitä arkisin 10 - 17
osoitteessa Aleksanterinkatu 50 Helsinki.