• Kuva
    diamond ring

Miksi valita kertaalleen omistettu sormus, vihkisormus tai muu arvokoru?

Vintagekorut, käytetyt korut, uniikit korut, kunnostetut aarteet, secondhandkorut; rakkaalla lapsella on monta nimeä. HOLMASTOlta löydät uniikit, kertaalleen omistetut timanttisormukset ja muut arvokorut, jolla jokaisella on omanlaisensa historia.  

Valitsemalla kertaalleen omistetut korun valikoima laajenee ja sinun on mahdollista löytää juuri omaa persoonasi ja arvojasi edustava koru. Monet asiakkaamme ovat ihastelleet valikoimamme monimuotoisuutta ja ihmetelleet kuinka eivät muualla ole tälläistä valikoimaa päässeet tutkimaan. Olemme valikoineet myyntiin parhaat korut suoraan asiakkailtamme ostettujen korujen joukosta ja palauttaneet ne alkuperäiseen loistoonsa. 

Uniikin valikoiman lisäksi saat monia muita etuja, jotka puoltavat secondhand hankinnan tekemistä. OIipa kyse oikeastaan mistä vain tuotetteesta; vaatteet, laukut, korut, kellot, autot, kankaat ynnä muut vastaavat ovat kertaalleen omistettuna aina vastuullisempi, ekologisempi sekä kestävyyttä edistävä vaihtoehto. 

Kun timantti- tai kultakoru on jo kertaalleen valmistettu niin se on aina kaikkein ympäristöystävällisin vaihtoehto. Koru on tällöin jo kertaalleen valmistettu, kulta louhittu ja jalokivet hiottu; kaikissa muissa kierrätyksen muodoissa (kierrätyskullasta valmistetut korut, uudet korut, laboratoriotimantit) koru silti valmistetaan energiaa käyttäen. 

Kulta ja timantit sekä suuri osa muista jalokivistä kestävät aikaa ja ovat käytössä erittäin kestäviä. Timantit ja kulta kestävät vuosikymmenistä, vuosisadoista ja vuosituhansista toiseen. Materiaalit ovat käytännössä ikuisia ja aina kunnostettavissa alkuperäiseen loistoonsa. Kaikkien myymiemme tuotteiden kunto on tarkistettu huolellisesti. Kaikki korut on palautettu alkuperäiseen loistoonsa. Korut puhdistetaan erityisesti koruille tarkoitetussa ultrapesurissa, mahdolliset kaiverrukset poistetaan ja korut kiillotetaan oman seppämme toimesta.

Valikoimastamme löydät myös aivan uusia, yksilöllisiä timanttisormuksia ja muita arvokoruja.

Muutama sana kullasta ja kullan kierrätyksestä:

Kulta on viehättänyt ihmistä kautta aikojen ja se on saavuttanut aseman vaurauden ja rakkauden symbolina. Kulta on erittäin arvokas materiaali. Kulta on maailma kierrätetyin aine ja sen hinta vaihtelee päivittäin maailmanmarkkinatilanteen mukaan. 

Kulta materiaalina 

Kulta (AU) on alkuaine, joka on jo vuosituhansien ajan ollut arvossaan kauneutensa ja kestävyytensä ansiosta. Kulta on materiaalina erittäin kestävää. Kultakoru on lähes aina mahdollista kiilottaa ja kunnostaa uudenveroiseksi. Kulta on kestävyytensä lisäksi kauniin kiiltävä ja pehmeä materiaali.

Kullan kierrätys 

Viimeisen reilun 15 vuoden aikana kultaa on kaivettu enemmän kuin koskaan. Kullankaivuu ja erilaisten metallien jalostaminen ovat uhka koko planeetallemme. Luontoa tuhoutuu aina kultaa kaivaessa. Kultaa kaivetaan aina vain syvemmältä ja syvemmältä, joka kuormittaa alueen ympäristöä sekä jättää korjaamatonta vahinkoa luontoon. 

HOLMASTO ostaa myös romukultaa, joka sulatetaan ja puhdistetaan. Puhdistetusta materiaalista valmistetaan jälleen uusia koruja, mikä säästää luonnonvaroja ja on ehdottoman eettinen vaihtoehto. Kestävää kehitystä parhaimmillaan. 

Hankkimalla korut itsellesi ja lahjaksi HOLMASTOlta teet joka kerta yksilöllisen valinnan sekä palveluksen maapallolle ja ilmastolle. 
Saat itsellesi aidosti uniikin korutuotteen, jolle pääset luomaan omaa historiaasi. 
Olemme 100% suomalainen yritys, myös kaikki yhteistyökumppanimme ovat kotimaisia.

Vintage- ja secondhandkorut Holmastolta

 

Myyntipakkaukset

HOLMASTOlta saat koruostoksellesi aina kauniin rasian ja halutessasi lahjapaketoinnin. Joissakin tuotteissa on mukana myös alkuperäinen pakkaus, erityisesti brändituotteissa.  

Gemmologin todistukset

Olemme teettäneet osaan arvokkaimmista timanttikoruistamme ja värikivikoruistamme  Suomen Jalokivilaboratorion todistuksen, joka perustuu gemmologin (F.G.A) tutkimukseen. Mikäli ostamassasi korussa ei tälläistä todistusta meidän toimestamme ole hankittu niin halutettessanne sen teettäminen onnistuu kauttamme edullisesti.

Takuu

HOLMASTOlta saat aina kuitin, johon on merkitty kaikki tiedot ostamastasi tuotteesta. Timanttikorujen kuitteihin merkitsemme timantin painon, värin ja puhtauden. Kultakorun ostaessasi kirjaammme kuittiin kullan karaatin. Kaikki korumme on tarkistettu huolellisesti ja menemme takuuseen tuotteistamme.

Secondhand- ja vintagekorujen hinnan muodostuminen

Holmastolla hinta on usein edullisempi kuin jos ostaisitte tuotteen muualta. Olemassa olevalla budjetillanne saatte Holmastolta todennäköisesti jopa tuplasti hienomman tuotteen kuin muualta. Meillä hinta perustuu lähinnä materialeihin. Myynnissä olevat korut on hankittu suoraan asiakkailtamme eli hinnoissa ei ole esimerkiksi valmistajan katteita ja muita kustannuksia.

Kaikki HOLMASTOlla myynnissä olevat korut on käyty tarkasti läpi. Korut on pesty ultrapesurissa, mahdollisten kivien istutukset tarkistettu, mahdolliset kaiverrukset poistettu sekä kiillotettu loistavaan kuntoon. Huollamme kaikki korut paikan päällä liikkeessämme. Teemme yhteistyötä kultaseppien, kelloseppien sekä gemmologien kanssa. 

Asiantuntijuus

Palvelumme kulmakiviä ovat eri toimialojemme asiantuntijuus ja laadukas asiakaslähtöinen palvelu.

Ostamme kultaa

Ostamme kultaa kaikissa muodoissa, kultakoruista kultaharkkoihin ja romukultaa. Kultakauppaa luottamuksella jo vuodesta 1949.

Liikkeemme

Palvelemme Teitä arkisin 10 - 17
ja lauantaisin 10-15
osoitteessa Aleksanterinkatu 50 Helsinki.