• Kuva
    Jewelry webshop category

Vihki- ja kihlasormukset Holmastolta;

Miksi ostaa kertaalleen omistettu timanttisormus? 

Vintagekorut, käytetyt korut, uniikit korut, kunnostetut aarteet; rakkaalla lapsella on monta nimeä. HOLMASTOlta löydät uniikit, kertaalleen omistetut timanttisormukset, jolla jokaisella on omanlaisensa historia. 

Saat itsellesi aidosti uniikin vihkisormuksen, jolle pääset luomaan omaa historiaasi tai täysin uuden sormuksen, mutta edullisemmin kuin muualta. 

Timantit ja kulta kestävät vuosikymmenistä, vuosisadoista ja vuosituhansista toiseen. Materiaalit ovat käytännössä ikuisia ja aina kunnostettavissa alkuperäiseen loistoonsa.  

Kulta on yksi maailman kierrätetyimmistä materiaaleista. Kun ostat kulta- ja timanttikorusi kertaalleen omistettuna kierrätät kultasi tehokkaimmin ja täysin ympäristöä säästäen. Holmastolla teet parempia koruostoksia monesta näkökulmasta; säästät arvokkaita luonnonvaroja, eettinen valinta, olet osa kestävääkehitystä, pääset valitsemaan korusi monipuolisesta ja uniikissa valikoimasta. 

Timantti- tai kultakorun hankkiminen kertaalleen omistettuna, secondhandkoruna, on aina kaikkein ympäristöystävällisin vaihtoehto. Koru on tällöin jo kertaalleen valmistettu; kaikkissa muissa kierrätyksen muodoissa (kierrätyskullasta valmistetut korut, uudet korut, laboratoriotimantit) koru silti valmistettaan energiaa käyttäen.

Vihkisormus HOLMASTOLTA 

Rohkenemme kertoa, että meillä on Suomen monipuolisin sormusvalikoima. Harvinaisen laaja valikoimamme vaihtelee aivan siroista ja herkistä sormusmalleista suurempiin, jopa usean karaatin timanttisormuksiin. Uusia malleja tulee myyntiin lähes päivittäin. Hankkimalla kultakorut itsellesi ja lahjaksi HOLMASTOlta teet joka kerta palveluksen maapallolle ja ilmastolle. Kulta sopii erinomaisesti kierrätettäväksi uudelleen puhdistettuna materiaalina ja valmiina koruina. Jos timantit ovat ikuisia, niin on kultakin! 

Vihkisormukset ja muut timanttisormukset löydät HOLMASTOlta aina edullisemmin. HOLMASTOn hinta on usein huomattavan paljon alempi kuin jos ostaisitte tuotteen muualta. Oli budjettinne, minkä suuruinen tahansa, saatte HOLMASTOlta todennäköisesti jopa tuplasti hienomman tuotteen kuin muualta. HOLMASTOlla hinta perustuu lähinnä materiaaleihin. Myynnissä olevat korut on hankittu suoraan asiakkailtamme eli hinnoissa ei ole valmistajan katteita ja muita kustannuksia. Huollamme pääasiassa kaikki korut paikan päällä liikkeessämme ammattilaisen toimesta. Teemme tiivistä yhteistyötä kultaseppien, kelloseppien sekä gemmologien kanssa.

Kerro meille minkä tyylisistä sormuksista olet kiinnostunut ja/tai jos sinulla on mielessäsi hintaluokka, jonka olet ajatellut käyttää vihkisormukseesi.

Poimimme valikoimastamme ilmoittamiesi tietojen mukaan Sinulle sopivia sormuksia. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta tutustua valikoimaamme rauhassa omalla ajanvarauksella liikkeen aukioloaikojen puitteissa. HOLMASTOn vihkisormuspalvelu on ollut pidetty ja valikoiman laajuus yllättää jokaisen. Huudahdus morsiamelta ja sulhaselta: “Ovatko kaikki nämä meidän budjetissamme!”, kun he ovat nähneet valikoiman laajuuden on meillä HOLMASTOlla kuultu jo useampaan otteeseen. 

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Myyntipakkaukset

HOLMASTOlta saat koruostoksellesi aina kauniin rasian ja halutessasi lahjapaketoinnin. Joissakin tuotteissa on mukana myös alkuperäinen pakkaus, erityisesti brändituotteissa.  

Takuu

HOLMASTOlta saat aina kuitin, johon on merkitty kaikki tiedot ostamastasi tuotteesta. Timanttikorujen kuitteihin merkitsemme timantin painon, värin ja puhtauden. Arvokkaimpiin timantti- ja jalokivikoruihin olemme teettäneet SuomenJalokivilaboratoirion todistuksen, jonka asiakas saa mukaansa. Kultakorun ostaessasi kirjaamme kuittiin kullan karaatin. Kaikki korumme on tarkistettu huolellisesti ja menemme takuuseen tuotteistamme.

Timanteista ja kullasta yleisesti

Timantti tarkoittaa kreikankielessä, adamas, “voittamaton”. Tällä viitataan timantin kovuuteen. Timantti on maailman kovin luonnossa esiintyvä aine. Timantin uskotaan kertovan ikuisesta rakkaudesta. Se on perinteinen valinta erityisesti vihkisormukseksi.  

Kulta, Au, on alkuaine, joka on jo vuosituhansien ajan ollut arvossaan kauneutensa ja kestävyytensä ansiosta. Kulta on materiaalina erittäin kestävää. Kultakoru on lähes aina mahdollista kiillottaa ja kunnostaa uudenveroiseksi. Kulta on kauniin kiiltävää ja metalliksi pehmeää, mutta kestävää.

Viimeisen reilun 15 vuoden aikana kultaa on kaivettu enemmän kuin koskaan. Kullankaivuu ja erilaisten metallien jalostaminen ovat uhka koko planeetallemme. Luontoa tuhoutuu aina kultaa kaivaessa. Kultaa kaivetaan aina vain syvemmältä ja syvemmältä, joka kuormittaa alueen ympäristöä sekä jättää korjaamatonta vahinkoa luontoon. 

HOLMASTO ostaa myös romukultaa, joka lähetetään puhdistettavaksi ja sulatettavaksi. Puhdistetusta materiaalista valmistetaan jälleen uusia koruja, mikä säästää luonnonvaroja ja on ehdottoman eettinen vaihtoehto. Kullan kierrätys on kestävää kehitystä parhaimmillaan. 

 

Kertaalleen omistetun timanttisormuksen hankkiminen on aina edullisempi vaihtoehto sekä ympäristömme kannalta kestävä ja valveutunut valinta!  

 

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme liikkeessämme Aleksanterinkatu 50 Helsinki arkisin klo 10-17 tai verkkokauppaamme.  

Voitte ottaa myös yhteyttä shop@holmasto.com  
Vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Asiantuntijuus

Palvelumme kulmakiviä ovat eri toimialojemme asiantuntijuus ja laadukas asiakaslähtöinen palvelu.

Ostamme kultaa

Ostamme kultaa kaikissa muodoissa, kultakoruista kultaharkkoihin ja romukultaa. Kultakauppaa luottamuksella jo vuodesta 1949.

Liikkeemme

Palvelemme Teitä arkisin 10 - 17
ja lauantaisin 10-15
osoitteessa Aleksanterinkatu 50 Helsinki.