• Kuva
    diamond ring

Miksi valita kertaalleen rakastettu sormus, vihkisormus tai muu arvokoru?

Vintagekorut, käytetyt korut, uniikit korut, kunnostetut aarteet, secondhandkorut; rakkaalla lapsella on monta nimeä. Second hand valikoimasta löydät uniikit, kertaalleen omistetut timanttisormukset ja muut arvokorut, jolla jokaisella on omanlaisensa historia. 

"Kertaalleen omistetut korut ovat hyvin ainutlaatuisia ja erityisiä, mutta myös aivan samanlaisia kuin uudetkin korut."

Vintagekorun valitsemalla saat:

  • Monipuolisen valikoiman, josta voit löytää aidosti tyyliäsi ja arvojasi edustavan uniikin korun.
  • Korun, jolla on tarina. Pääset luomaan korullesi omaa historiaasi ja olet osa korun pitkää tarinaa.
  • Second hand korun valitsemalla, teet myös vastuullisen valinnan ja olet osana kestävää kehitystä.
  • Second hand koruissa ja vintagekoruissa hinta on usein edullisempi. Lue second hand korujen hinnan muodostumisesta lisää blogiteksin lopusta.

Second hand- tai vintagekorun valitsemalla, valinnanvarasi laajenee ja sinun on mahdollista löytää juuri omaa persoonasi ja arvojasi edustava koru. Monet asiakkaamme ovat ihastelleet valikoimamme monimuotoisuutta ja ihmetelleet, kuinka eivät ole päässeet tutkimaan tällaistä valikoimaa muualla.

Ostamme myymämme korut suoraan asiakkailtamme. Olemme valikoineet myyntiin parhaat korut ostettujen korujen joukosta ja palauttaneet ne alkuperäiseen loistoonsa. Tämän vuoksi vintagesormus valikoimamme on huomattavan laaja ja uniikki.

Uniikin valikoiman lisäksi saat monia muita etuja, jotka puoltavat second hand hankinnan tekemistä. OIipa kyse oikeastaan mistä vain tuotetteesta; vaatteet, laukut, korut, kellot, autot, kankaat ynnä muut vastaavat ovat kertaalleen omistettuna aina edullisempi, ekologisempi, mielenkiintoisempi sekä kestävä vaihtoehto. 

"Vintagekorusta tekee mielestämme mielenkiintoisen se, että se on uniikimpi kuin mikään muu koru. Meillä on valikoimassamme vain yksi kutakin sormusta tai korua -ja meistä on ihana ajatella, että jokainen niistä odottaa juuri sitä oikeaa uutta omistajaansa."

Vintagekorun ja second hand korun vastuullisuus ja kestävyys on ilmiselvä; Kun timantti- tai kultakoru on jo kertaalleen valmistettu niin se on aina kaikkein ympäristöystävällisin vaihtoehto. Koru on tällöin jo kertaalleen valmistettu, kulta louhittu ja jalokivet hiottu; kaikissa muissa kierrätyksen muodoissa (kierrätyskullasta valmistetut korut, uudet korut, laboratoriotimantit) koru valmistetaan energiaa käyttäen ja luonnonvaroja kuluttaen.

vintage- ja second hand korujen entisöinti:

Kulta ja timantit sekä suuri osa muista jalokivistä kestävät aikaa ja ovat käytössä erittäin kestäviä. Timantit ja kulta kestävät vuosikymmenistä, vuosisadoista ja vuosituhansista toiseen.

  • Materiaalit ovat käytännössä ikuisia ja aina kunnostettavissa alkuperäiseen loistoonsa. 
  • Kaikkien myymiemme tuotteiden kunto on tarkastettu huolellisesti.
  • Kaikki korut on palautettu alkuperäiseen loistoonsa.
  • Korut puhdistetaan erityisesti koruille tarkoitetussa ultrapesurissa, mahdolliset kaiverrukset poistetaan ja korut kiillotetaan oman seppämme toimesta.

"Panostamme erityisen paljon korujen entisöintiin ja haluamme tarjota asiakkaillemme loistokuntoisia koruja."

Saat itsellesi aidosti uniikin korutuotteen, jolle pääset luomaan omaa historiaasi. 
Hankkimalla korut itsellesi ja lahjaksi HOLMASTOlta teet joka kerta yksilöllisen valinnan sekä palveluksen maapallolle ja ilmastolle.
Olemme 100% suomalainen yritys, myös kaikki yhteistyökumppanimme ovat kotimaisia.

Vintage- ja secondhandkorut Holmastolta

Myyntipakkaukset

Saat koruostoksellesi aina uuden, kauniin rasian ja halutessasi lahjapaketoinnin. Joissakin tuotteissa on mukana myös alkuperäinen pakkaus, erityisesti brändituotteissa.  

Gemmologin todistukset

Olemme teettäneet osaan timanttikoruistamme ja värikivikoruistamme  Suomen Jalokivilaboratorion todistuksen, joka perustuu gemmologin (F.G.A) tutkimukseen. Mikäli ostamassasi korussa ei tälläistä todistusta meidän toimestamme ole hankittu, niin halutettessanne sen teettäminen onnistuu kauttamme edullisesti.

Takuu

Meiltä saat aina kuitin, johon on merkitty kaikki tiedot ostamastasi tuotteesta. Timanttikorujen kuitteihin merkitsemme timantin painon, värin ja puhtauden. Kultakorun ostaessasi kirjaammme kuittiin kullan karaatin. Kaikki korumme on tarkistettu huolellisesti ja menemme takuuseen tuotteistamme.

Secondhand- ja vintagekorujen hinnan muodostuminen

Vintagekorujen ja second hand korujen hinta perustuu lähinnä materialeihin. Tästä syystä second hand korujen hinta on usein edullisempi kuin muualla. Valitsemalla vintagea saat todennäköisesti enemmän. Myynnissä olevat korut on hankittu suoraan asiakkailtamme, joten hinnoissa ei ole esimerkiksi valmistajan katteita ja muita kustannuksia.

Kaikki HOLMASTOlla myynnissä olevat korut on käyty tarkasti läpi. Korut on pesty ultrapesurissa,  kivien istutukset tarkistettu,  kaiverrukset poistettu sekä korut on kiillotettu loistavaan kuntoon. Huollamme kaikki korut paikan päällä liikkeessämme. Teemme yhteistyötä kultaseppien, kelloseppien sekä gemmologien kanssa. 

Asiantuntijuus

Palvelumme kulmakiviä ovat eri toimialojemme asiantuntijuus ja laadukas asiakaslähtöinen palvelu.

Ostamme kultaa

Ostamme kultaa kaikissa muodoissa, kultakoruista kultaharkkoihin ja romukultaa. Kultakauppaa luottamuksella jo vuodesta 1949.

Liikkeemme

Palvelemme Teitä arkisin 10 - 17
ja lauantaisin 10-15
osoitteessa Aleksanterinkatu 50 Helsinki.