Huutokaupat

Miten tehdä tarjouksia. Katso Ohjeet: Myyminen ja Ostaminen > Ostaminen Huutokaupassa. Tarvitsetko lisätietoja tai apua, ota yhteys: sähköpostitse holmasto@holmasto.com tai puhelimitse 0600-96665 (1.78/min)


Työstämme koko huutokauppajärjestelmän siirtämistä uudelle alustalle jotta voimme paremmin palvella asiakkaitamme. Huutokauppaluettelo sekä huutojen kirjaaminen tapahtuu edelleen vanhalla järjestelmällä. Arvostamme kärsivällisyytenne siirtymän aikana!

Ystävällisesti huomioikaa, jos haluatte antaa tarjouksen huutokaupassa tai osallistua Liveauction huutokauppaan niin teidän täytyy toistaiseksi rekisteröityä myös meidän vanhojen sivujen kautta osoitteessa  https://demo-liveauction.holmasto.fi/registration/join. Jos teillä on jo tili meidän vanhassa järjestelmässä voitte kirjautua sisään tunnuksillanne myös meidän uusille sivuille, mutta huomioikaa että mahdolliseti muutokset jotka teette tiliinne eivät automaattisesti siirry takaisin meidän vanhaan järjestelmään. Työstämme niin nopeasti kuin mahdollista muutosta tähän.

Liveauction-työkalu

Klikkaa tai kopioi oheista linkkiä siirtyäksesi reaaliaikahuutokauppaamme: https://liveauction.holmasto.fi

Huom kirjautuaksesi Liveauction-realiaikahuutokauppaan tarvitset toistaiseksi tilin vanhassa järjestelmässämme. Voit rekisteröityä tästä: https://demo-liveauction.holmasto.fi/registration/join

Luettelo

Voit selata luetteloa klikkaamalla alla olevaa linkkiä (linkki ei näy mikäli seuraavan huutokaupan luetteloa ei vielä ole julkaistu):

Ajankohtaiset huutokaupat

Auction nr Start time
153 Näytä luettelo