Huutokaupat

Työstämme koko huutokauppajärjestelmän siirtämistä uudelle alustalle jotta voimme paremmin palvella asiakkaitamme. Huutokauppaluettelo sekä huutojen kirjaaminen tapahtuu edelleen vanhalla järjestelmällä. Arvostamme kärsivällisyytenne siirtymän aikana!

Ystävällisesti huomioikaa, jos haluatte antaa tarjouksen huutokaupassa tai osallistua Liveauction huutokauppaan niin teidän täytyy toistaiseksi rekisteröityä myös meidän vanhojen sivujen kautta osoitteessa  https://demo-liveauction.holmasto.fi/registration/join. Jos teillä on jo tili meidän vanhassa järjestelmässä voitte kirjautua sisään tunnuksillanne myös meidän uusille sivuille, mutta huomioikaa että mahdolliseti muutokset jotka teette tiliinne eivät automaattisesti siirry takaisin meidän vanhaan järjestelmään. Työstämme niin nopeasti kuin mahdollista muutosta tähän.

Liveauction-työkalu

Klikkaa tai kopioi oheessa olevaa linkkiä siirtyäkseen meidän reaaliaikahuutokauppaan: https://liveauction.holmasto.fi

Huom jotta voitte kirjautua siasään Liveauction-realiaikahuutokauppaan tarvitsette toistaiseksi tilin meidän vanhassa järjestelmässä. Voitte rekisteröidä tilin tästä: https://demo-liveauction.holmasto.fi/registration/join

Luettelo

Voitte selata luetteloa klikkaamalla alla olevaa linkkiä (linkki ei näy mikäli seuraavan huutokaupan luetteloa ei vielä julkaistu):

Ajankohtaiset huutokaupat

Auction nr Start time
152 Luettelo ei vielä julkaistu
151 Näytä luettelo