Korujen arviointi

Asiantuntijamme tekevät arviointeja liikkeessämme osoitteessa Aleksanterinkatu 50, Helsinki. Mikäli olet kiinnostunut myymään, teemme ostotarjouksen koruistasi. Teemme myös arviointitodistuksia yksityishenkilöille, vakuutusyhtiöille sekä muille yrityksille. Meiltä saat myös hankittua vakuutus- ja aitoustodistuksia sormuksille ja muille koruille. 

Korujen osto

Ostotarjouksemme perustuu päivittäin muuttuvaan kullan tai hopean maailmanmarkkinahintaan. Ostotarjoushintaan vaikuttaa myös mm. korun kunto, onko siinä timantteja, muita jalokiviä tai korukiviä, meneekö koru kunnostuksen kautta myyntiin sellaisenaan vai sulatetaanko materiaali. Arvokkaamman yksittäisen tuotteen voimme ottaa myyntitilille (komissiomyynti). 

Tutkimuksemme mukaan noin 9/10 asiakkaistamme on päättänyt myydä saatuaan ostotarjouksemme. Voit asioida liikkeessämme arkisin 10-17 osoitteessa Aleksanterinkatu 50, Helsinki tai ottaa yhteyttä ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen shop@holmasto.com. Otathan mukaan kaikki mahdolliset dokumentit (ostokuitti, takuutodistus tms.) ja kotelo. Kattava dokumentointi lisää esineen arvoa.  Tervetuloa!

Kultakauppaa luottamuksella jo vuodesta 1949!

Asiantuntijuus

Palvelumme kulmakiviä ovat eri toimialojemme asiantuntijuus ja laadukas asiakaslähtöinen palvelu.

Ostamme kultaa

Ostamme kultaa kaikissa muodoissa, kultakoruista kultaharkkoihin ja romukultaa. Kultakauppaa luottamuksella jo vuodesta 1949.

Liikkeemme

Palvelemme Teitä arkisin 10 - 17
ja lauantaisin 10-15
osoitteessa Aleksanterinkatu 50 Helsinki.