Hae huutokaupasta 144
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 144
Valitse huutokauppa
nro 144.
2018-05-19 klo 11:00

SUOSITTU JATKOHUUTOKAUPPA. Jätä tarjouksesi myymättömille kohteille.

Huutokaupan myymättä jääneiden kohteiden suosittu jatkohuutokauppa jatkuu yhdeksän seuraavan päivän aamupäivään klo 9.00 saakka. Poimi omasi osallistumalla.

Etusivulta klikkaa: Valitse huutokauppa no. Vasemmalle avautuu sisällysluettelo, avaa sieltä ryhmä myymättömät kohteet. Tutki kohteet ja jätä tarjouksesi. Samansuuruisista tarjouksista voittaa ensin vastaanotettu.

Vihje: Avaa ensimmäisen kohteen suurennettu kuva klikkaamalla pientä suurennuslasia. Jatka klikkaamalla oikealla alhaalla olevaa "seuraava kohde"- tekstiä, näin etenet kohde kohteelta ja kuva kuvalta suurten kuvien katselua. Kun haluat tehdä tarjouksen kohteesta, klikkaa vasemmalla alhaalla olevaa nappulaa "tee tarjous". Jos olet rekisteröitynyt asiakas voit kirjautua järjestelmään ylhäällä sivulla olevasta kirjaudu nappulasta. Jos olet uusi asiakas tulee sinun ensiksi rekisteröityä ja sen jälkeen aina jokaisella yhteydenottokerralla erikseen kirjautua järjestelmään omalla salasanallasi.

Jatkohuutokauppa toimii samoja sääntöjä noudattaen kuin varsinainen huutokauppa yhdellä poikkeuksella; huutomaksua on korotettu 5% . Mikäli tarjouksia on vain yksi, myyntihinta on minimihinta + provisio.Toivotamme onnea.

Jatkohuutokaupan päätyttyä Holmasto ilmoittaa tuloksista voittajille.

(Holmasto pidättää itsellään oikeuden lopettaa myymättömän kohteen myynnin ennenaikaisesti syytä ilmoittamatta.)

HUOM! Myös myöhemmin on mahdollista ostaa myymättömiä kohteita mutta tällöin on syytä ensin varmistaa esim. sähköpostilla että kohde on edelleen saatavana.