Hae huutokaupasta 140
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 140
Valitse huutokauppa
nro 140.
2017-05-20 klo 11:00

KULTA ja etenkin kultakorut kannattaa myydä Holmastolle - Lue miksi!

Ostamme kultaa ja hopeaa kaikissa muodoissa, sekä uusiokäyttöön, sijoituskohteiksi että kierrätykseen.

NYT tarvitsemme sekä sijoituskultaa että kierrätyskultaa!

PARHAAT HINNAT: 100g kultaharkko, CANADA MAPLE LEAF ja KRÛGERRAND.

Kääntyessäsi HOLMASTOn puoleen saat hyvän asiallisen hinnan koruistasi, kullastasi ja kultarahoistasi. Juuri siksi sinun kannattaa myydä kulta HOLMASTOlle tai vaihtoehtoisesti HOLMASTON kansainvälisten huutokauppojen kautta.

HOLMASTO maksaa esim. Lapponian hyväkuntoisista koruista yleensä kansainvälisesti noteeratun kullan hinnan päälle vielä + 20 -100 % ! Eräistä timanttikoruista jopa enemmän. Uudelleenkäyttöön kelpaavista virheettömistä koruista maksamme yleensä 10-40 % nk. romukultaa korkeamman hinnan. Hopeasta valmistetut korut arvioidaan aina erikseen.

HOLMASTO ostaa myös kierrätykseen menevää nk. romukultaa. Romukullan ostohinta alittaa eri ostajilla monesti maailmanmarkkinahinnan 30-50%, monesti enemmänkin.

HOLMASTO toimii suurten ulkolaisten jalometalliyritysten sopimuskumppanina.

HOLMASTO maksaa mm. määrästä ja kauppatavasta riippuen n. 75-90 % maailman- markkinahinnasta. Korujen kultapitoisuus selviää leimoista, suomessa yleensä 14K (585/1000) tai 18K (750/1000). Kullan maailmanmarkkinahinta oli 2016-11  n. 36,60 €/g. (Keväällä 2014 maailmanmarkkinahinta oli n.31 €/g.)

Kultaa ja kullasta valmistettuja esineitä ei koskaan kannata myydä selvittämättä ensin minkä hinnan siitä saa. ÄLÄ MYY "sikaa säkissä"!

SIJOITA KULTAAN. Myymme kultarahojen ja korujen lisäksi esim. eri kokoisia kultaharkkoja alkaen hintaan maailmanmarkkinahinta + n. 5%. Varastomme on rajoitettu. Kansainvälisten julkisten huutokauppojemme kautta voit myydä kultarahoja ja myös erilaisia kulta- ja hopeaesineitä. 

Ostohintamme ovat riippuvaiset erittäin suuresta määrästä eri tekijöitä. Keskeisimpiä tekijöitä ovat päivän mailmanmarkkinahinta, arvioidusta kysynnästä, erän kokomäärä. Isommat määrät, parempi hinta.

Kääntykää luottamuksella maan vanhimman erikoisliikkeen Rahaliike HOLMASTO:n puoleen.

Tervetuloa. Os. Aleksanterinkatu 50 (palvelumyymälät katutasossa ja 2.krs talossa Domus Litonii (Stockmann naapurissa) Helsinki City.