Hae huutokaupasta 140
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 140
Valitse huutokauppa
nro 140.
2017-05-20 klo 11:00

TEE ENNAKKOTARJOUKSIA - SAAT HYÖDYLLISTÄ TIETOA.

Holmaston huutokauppojen kaikki kohteet esitellään tekstein ja kuvin. Kohteiden tekstikuvaukset julkaistaan netissä heti valmistumisen jälkeen ja kuvat hieman myöhemmin. Lisäämme kohteita huutokauppaan huutokauppapäivään saakka. Tärkeistä yksityiskohdista löytyy lisäkuvia. Suurennetusta kuvasta näkee kohteen yksityiskohdat monesti jopa paremmin kuin suoraan kohdetta tutkimalla.

Päätteeltä tarjouksia on nyt mahdollista tehdä kahdella eri tavalla: Ennen myyntihetkeä ennakkotarjouksina ja/tai osallistumalla huutokauppamyyntiin reaaliajassa.

Tarvitset vain hyvin toimivan internetyhteyden. Rekisteröityneelle huutokauppaluettelon selaaminen ja tarjousten tekeminen internetin kautta huutokauppajärjestelmään on helppoa. Rekisteröinti tuo monta mahdollisuutta.  Saat sähköpostiosoitteesi tiedot tulevista huutokaupoista, tiedot siitä miten ennakkotarjouksesi menestyvät ennakkotarjouskilpailussa myös kun joku myöhemmin tekee sinun tarjoustasi korkeamman ennakkotarjouksen ja monia muita uusia palveluja ja mahdollisuuksia.  Mikäli sinulla on ongelmia rekisteröinnin tai kirjautumisen kanssa autamme neuvomme sinua p. 09 - 2289 9715. Voit myös lähettää sähköpostia: info@holmasto.fi

Tarjousten tekeminen edellyttää siis rekisteröintiä kerran ja tämän jälkeen kirjautumista järjestelmään jokaisella kerralla kun aloittaa. Suojanasi on salasana jonka vain itse tiedät. Voit kirjautua järjestelmään ja tehdä ennakkotarjouksia useaan otteeseen silloin kun sinulle sopii vaikka keskellä yötä ja  huutokaupan aikana (myös salista).

Ennakkotarjousten tekeminen on yleensä mahdollista siitä hetkestä alkaen kun huutokauppakohde näkyy netissä. Ennakkotarjousten vastaanotto jatkuu tekniikan sallimissa rajoissa siihen saakka kunnes kohteen myynti alkaa. Voit jättää kuinka monta ennakkotarjousta tahansa samalle kohteelle, järjestelmä huomioi ainoastaan korkeimman. Tehty tarjous on sitova ! Hyväksyttyä tarjousta ei ole mahdollista alentaa. Jos joku muu myöhemmin tarjoaa samalle kohteelle johtavaa tarjoustasi korkeamman ennakkotarjouksen saat siitä heti ilmoituksen sähköpostina. Ennakkotarjouksen yhtenä etuna on että se aina voittaa samansuuruisen huutokaupan aikana annetun tarjouksen.

Myynti aloitetaan joko minimihinnasta tai jos kohteelle on vähintään kaksi ennakkotarjousta toiseksi korkeammasta tarjouksesta + minimikorotus. Kohteen myynnin alettua voi tarjouksia ja korotuksia tehdä suoraaan reaaliajassa ja kilpailla tasavertaisesti salissa olevien kanssa. Omalla päätteellä näkyvät myyntihinnan korotukset samoin kuin salissa ja myös jos johtava tarjous sinun (samansuuruisia tarjouksia on usein). Tarjouksen korottaminen (minimkorotuksella) tapahtuu vain yhtä nappia painamalla.

Kun teet päätteltä tarjouksen suoraan järjestelmään saat heti tiedon siitä onko sinun tarjouksesi johtava vai ei. Tämä tieto antaa sinulle haluttaessa mahdollisuuden korottaa tarjoustasi. Samansuuruisista tarjouksista voittaa se joka on vastaanotettu aikaisemmin.

Eri tarjoustavat: ennakkotarjous, on-line tarjous tai salissa huutaminen antavat täsmälleen saman lopputuloksen.

Kohde myydään korkeimman tarjouksen tehneelle hinalla joka muodostuu toiseksi korkeammasta tarjouksesta + minimikorotus.

Muista myös tarkastaa lisäkohteet lähempänä huutokauppapäivää.

Mikäli sinulla on ongelmia tai tarvitset apua järjestelmämme käytön kanssa haluamme kuulla niistä. Kehitämme ja parannamme jatkuvasti saadun palautteen perusteella järjestelmäämme ja helpommin toimivaksi palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Useita uusia palveluja on työn alla.

Parhaat kiitoset kaikesta saamastamme palautteesta. Palautteestanne on meille suurta apua järjestelmän kehittämistyössä.

SUOSITTELEMME:

-Uusille internetasiakkaille rekisteröinnin tekemistä hyvissä ajoin ennen huutokauppapäivää.

-Hyvää valmistautumista myös siinä tapausessa että tarkoituksena on osallistua huutokauppaan päätteeltä reaaliajassa. Edellisessä huutokaupassa yhden kohteen myyntiaika oli keskimäärin oli hieman yli 20 sekuntia, nyt odotamme ajan pidentyvän vain vähän.

-Ennakkotarjousten tekemistä niille kohteille jotka kiinnostavat (myös itse huutokauppamyyntiin salissa tai päätteeltä osallistuville) Tarjouksiaan on mahdollista  korottaa salissa "huutamalla" tai päätteeltä varsinaisen huutokaupan aikana (myös salissa omalta päätteeltä) . Ennakkotarjouksia voi tehdä kaikessa rauhassa silloin kun siihen itsellä on sopivasti aikaa, harkiten ilman huutokauppatilaisuuden nopean rytmin stresiiä. (Ennakkotarjousten yhtenä merkittävänä etuna on myös se seikka että ne nopeuttavat koko huutokauppaan käytettävää kokonaisaikaa kun korotusten määrä väenee kun myynti on mahdollista aloittaa lähempänä lopullista myyntihintaa eikä minimihinnasta).

-Varautumista tekninsiin häiriöihin. Uuden järjestelmäversion reaaliaikaistmahdollisuutta tarjouskäyttöä on kokeiltu onnistuneesti kahteen kertaan pienemmillä osallistujamäärillä. Takuita virhettömästä ei kuitenkaan ole.

Eräs uusista järjestelmäprannuksista on omalla päätteellä näkyvä kohteiden myynnin arvioitu kellonaika. Tämä ennakoitu aika tarkentuu huutokauppapäivänä huutokauppamyynnin edetessä.