Hae huutokaupasta 145
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 145
Valitse huutokauppa
nro 145.
2018-09-29 klo 11:00

VAIN ON-LINE HUUTOKAUPAT

Vain on-line huutokaupat eroavat perinteisistä reaaliaika-huutokaupoistamme vain siinä että painettua luetteloa ei julkaista ja huutokauppatilaisuutta huutokauppasalissa ei järjestetä (=Meklari on korvattu tietokoneella!) ( Vain on-line huutokaupat tunnistaa huutokauppanumerosta joka alkaa numerolla 9. )

Valmistaudu rekisteröitymällä hyvissä ajoin etukäteen ja harjoittele sisäänkirjautumista.

Myyntikohteiden tutkimista varten ei tarvitse rekisteröityä. Ennakkotarjousten tekemistä varten suoritetaan (kuten aikaisemminkin) rekisteröinti, jos et jo ole aikaisemmin rekisteröitynyt ja sisäänkirjautuminen jokaisella yhteydenottokerralla erikseen.

Mikäli haluat osallistua huutokauppaan reaaliajassa huutokauppa ajankohtana klikkaa huutokauppanappia ja valitse on-line huutokauppa.

Päätteeltä huutokauppaan osallistuminen on aivan samanlaista täysin riippumatta siitä kumpaan huutokauppatyyppiin osallistut tarjouksin päätteeltä reaaliajassa.

Kehitämme järjestelmää edellen keskeytyksettä joten olemme kiinnostuneet siitä miten koet järjestelmän, onko ongelmia järjestelmän käytössä, puutteista ohjeissa ym. kommenteista jotka helposti voit lähettää meille klikkamalla "OTA YHTEYTTÄ" nappulaa.