Auktioner

Lämna bud. Se instruktioner under rubriken Sälja och Köpa >  Köp på Auktion. Behöver du tilläggsinformation eller hjälp, skicka e-post holmasto@holmasto.com eller ring oss 0600-96665 (1.78/min)


Vi arbertar med att flytta våra sidor till en ny platform för att möjliggöra bättre service för våra kunder. Tills vi slutfört migrationen hanteras auktionskatalogen samt budgivning ännu på vår gamla platform. Vi uppskattar ert tålamod under övergångsperioden!

Vänligen observera att om ni vill lägga ett bud på ett auktionsobjekt eller delta i en Liveauction och ni inte ännu har ett användarkonto, måste ni tills vidare registrera er även på vår gamla hemsida på https://demo-liveauction.holmasto.fi/registration/join. Om ni redan har ett användarkonto på vår gamla sida kan ni använda det kontot för att logga in på vår nya hemsida, men vänligen observera att eventuella kontoändringar ni gör inte automatiskt överförst till vårt gamla system. Vi jobbar så fort vi kan på att förenkla denna del av systemet.

Liveauction-verktyget

Klicka eller kopiera länken för att komma åt vårt verktyg för realtidsbudgivning: https://liveauction.holmasto.fi

Obs för att logga in på realtidsbudgivningen måste ni tills vidare ha ett användarkonto på vår gamla platform. Ni kan registrera ett konto här: https://demo-liveauction.holmasto.fi/registration/join

Katalog

Ni kan bläddra i objekten för nästa auktion genom att följa länken nedan (ifall vår nästa auktion inte ännu publicerats är länken inte synlig):

Aktuella auktioner

Auction nr Start time
153 Visa katalog