Värdering av smycken

Våra experter gör värderingar i vår butik på Alexandersgatan 50 i Helsingfors. Om du är intresserad av att sälja ger vi dej ett köpanbud på dina smycken. Vi ger även värderingsintyg för försäkringsbolag. Du kan också få försäkrings- och äkthetsintyg för ringar och andra smycken från oss. 

Inköp av smycken

Vårt köpeanbud baseras på det dagliga föränderliga världsmarknadspriset på guld eller silver. Anbudspriset påverkas också av t.ex. smyckets skick, oavsett om det innehåller diamanter eller andra stenar, huruvida smycken säljs som sådana genom renovering eller om materialet smälts. Vi kan ta en mer värdefull enskild produkt till ett försäljningskonto.

Cirka 9/10 av våra kunder har beslutat att sälja efter att ha mottagit vårt köpeanbud. Du kan göra affärer i vår butik på vardagar från 10 till 17 på Alexandersgatan 50 i Helsingfors eller kontakta oss i förväg via e-post på shop@holmasto.com. Ta gärna med alla möjliga dokument (inköpskvitto, garantibevis, etc.). Omfattande dokumentation ökar objektets värde. 

Guldhandel med förtroende sedan 1949!

Expertis

Vår service bygger på expertis och högkvalitativ kundservice.

Vi köper guld

Vi köper guld i alla former, från guldsmycken till guldstänger och skrotguld. Guldhandel med förtroende sedan 1949.

Vår butik

Vi betjänar vardagar från 10 till 17
samt lördagar 10 till 15.
Välkommen!