Gold heap

Ostamme kultaa

HOLMASTO ostaa kultaa kaikissa muodoissa; kultakoruja, kultaharkkoja, romukultaa sekä jopa hammaskultaa. Kultaesineet voi tuoda arvioitavaksi liikkeeseemme arkisin 10-17. Suoritamme suurimman osan arvioinneista odottaessa ja maksamme toiveenne mukaan käteisellä tai pankkitilille. 

Maksamme kilpailukykyisen hinnan päivittäin muuttuvan maailmanmarkkinahinnan mukaisesti. Noin 9/10 asiakkaistamme on päättänyt myydä tarjouksen saatuaan. Kultaa voi lähettää meille arvioitavaksi myös postitse. Lähetämme teille lähetyspaketin ja maksamme toimituskulut (Suomessa).


Ostamme kaikenlaisia jalometalliesineitä

● timanttikoruja

● kultakoruja

● platinakoruja

● hopeakoruja

● design-koruja

● hopea-aterimia

● hopeisia kahvikalustoja

● romukultaa ja romuhopeaa

● hammaskultaa

Ostamme kultaa, hopeaa ja muita jalometalleja kaikissa muodoissa ja kaikenlaisia määriä, myös erittäin pieniä ja suuria eriä. Uusia ja vanhoja. Ehjiä ja rikkinäisiä

Kaikki ostamamme kulta päätyy tavalla tai toisella kierrätykseen. Rikkinäiset sekä muuten vaurioituneet korut lähetämme puhdistettavaksi ja sulatettavaksi. Näin ne palautuvat kiertoon puhtaana kultana, josta tehdään taas uusia koruja sekä muita kultaesineitä. Ehjät, hyväkuntoiset, mielenkiintoiset ja muuten erityiset korut me palautamme alkuperäiseen loistoonsa ja myymme edelleen koruina.

Maksamme kultakoruista aina vähintään päivittäin muuttuvan maailman markkinahinnan mukaisesti ja lisäksi hintaan vaikuttaa korussa olevien timanttien tai muiden jalokivien arvo, brändiarvo tai muu arvoa lisäävä seikka. 

Kultakauppaa luottamuksella jo vuodesta 1949

Tervetuloa liikkeeseemme osoitteeseen Aleksanterinkatu 50, Helsinki. Olemme avoinna arkisin 10-17 ja lauantaisin 10-15.

Voitte olla yhteydessä myös sähköpostitse shop@holmasto.com

Ostamme jatkuvasti myös:

● kelloja

● vanhoja rahoja

● seteleitä

● kunniamerkkejä

● mitaleita

● militariaesineitä

● muita keräilykohteita

 

Täytä alla oleva lomake yhteystiedoillasi sekä kuvauksella millaista kultaa olet myymässä niin palaamme asiaan pikimmiten.

Asiantuntijuus

Palvelumme kulmakiviä ovat eri toimialojemme asiantuntijuus ja laadukas asiakaslähtöinen palvelu.

Ostamme kultaa

Ostamme kultaa kaikissa muodoissa, kultakoruista kultaharkkoihin ja romukultaa. Kultakauppaa luottamuksella jo vuodesta 1949.

Liikkeemme

Palvelemme Teitä arkisin 10 - 17
ja lauantaisin 10-15
osoitteessa Aleksanterinkatu 50 Helsinki.