Skip to content
Verkkokauppa Korut Kellot Rahat Setelit Keräilytarvikkeet Kirjallisuus Kunniamerkit Militaria Mitalit Olympia Hopeaesineet Muuta HUUTOKAUPAT Seuraava huutokauppa Ostaminen huutokaupassa Myyminen huutokaupassa Kuntoluokitus ja lyhenteet Huutokauppasäännöt Arviointi Korujen arviointi Kellojen arviointi Kohteiden arviointi Kuolinpesät Vakuutusyhtiöille Meistä Yhteystiedot Yritysesittely Holmaston historia Caritha Holmasto – von Schantz in memoriam 1942-2017 Lehdistö & Media Blogi Ostamme kultaa

Ostaminen huutokaupassa

TARJOUSTEN TEKEMINEN HOLMASTON HUUTOKAUPOISSA

LIVE-huutokauppa

Kirjaudu ja osallistu osoitteessa https://liveauction.holmasto.fi        

Livehuutokaupassa myynti etenee suhteellisen nopeasti, keskimäärin n 20-25 sek/kohde. Siksi on hyvä etukäteen miettiä valmiiksi kohteet joihin on aikomus tehdä tarjouksia ja mahdollisesti myös miettiä miten korkeaa tarjousta kullekin kohteelle aikoo tehdä. Suosittelemme tekemään myös ennakkotarjouksia. Nämä eivät estä tekemästä uusia tai korottamasta omia aikaisemmin tehtyjä tarjouksia livehuutokaupassa. Iive-huutokaupassa järjestelmä luonnollisesti huolehtii siitä, että et kilpaile omia tarjouksiasi vastaan.

Huom! tarkempia ohjeita sivun lopussa.

Ennakkoon

Mene osoitteeseen https://www.holmasto.fi/fi/huutokaupat josta pääset selaamaan kohteita ja tekemään tarjouksia.

Ennakkotarjouksia voi jättää huutokauppapäivänä klo 10.45 asti. Tämän jälkeen tarjoukset tehdään reaaliajassa. 

Halutessasi voit myös lähettää tarjouksesi sähköpostitse auctions@holmasto.com Sähköpostitse tai postitse tehdyt tarjoukset tulee olla Holmastolla perillä viimeistään huutokauppaa edeltävänä päivänä.

Ennakkotarjoukset ovat maksimitarjouksia. Toiseksi korkein tarjous, lisättynä yhdellä korotustasolla, määrittää kohteen hinnan. 

Huutokauppatilaisuudessa

HUOM! Corona-Pandemiasta johtuen järjestämme toistaiseksi vain verkkohuutokauppoja. Ilmoitamme lähemmin kun salihuutokauppoja voidaan taas turvallisesti järjestää.

Tarjouksia voi tehdä reaaliaikiasesti esimerkiksi älypuhelimella (ks. Alempana kohdassa Reaaliajassa) tai perinteisesti numeroidulla huutolapulla. Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo mielellään tarvittaessa.

Ilmoittauduthan tullessasi.

Reaaliaikatarjousten tarkemmat ohjeet

  1. Mene https://liveauction.holmasto.fi 
  2. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi (rekisterissämme oleva sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena, salasana on se jonka olet saanut rekisteröinnin yhteydessä tai salasana jonka itse olet myöhemmin päivittänyt järjestelmäämme. 
  3. Mikäli huutokauppa ei ole vielä alkanut, jää odottamaan, huutokauppa aukeaa automaattisesti kun myynti aloitetaan.
  4. Mikäli kohteelle ei ole tehty tarjouksia näkyy lähtöhinta joka samalla on sen hetkinen alin mahdollinen hyväksyttävä tarjous. Jos ko.hteelle on tarjouksia ennestään näkyy tämän hetkinen voittava tarjous sekä seuraava mahdollinen tarjous. Kun haluat tehdä tarjouksen paina: ¨Place bid¨ nappia. Järjestelmä ilmoittaa mikäli tulee uusi tarjous jolloin voit halutessasi paina tarjousnappia uudelleen.
  5.  Kohde myydään meklarin toimesta kun uusia tarjouksia ei enää määrätyn ajan sisällä tule. Järjestelmä ilmoittaa tuloksen seuraavalla tavalla: Vihreä pohjaväri tarkoittaa, että olet voittanut kohteen, oranssi, että et saanut kohdetta.
  6. Seuraava kohde avataan myyntiin.