Ostaminen huutokaupassa

TARJOUSTEN TEKEMINEN HOLMASTON HUUTOKAUPOISSA

 

Huutokauppatilaisuudessa

Tarjouksia voi tehdä reaaliaikiasesti esimerkiksi älypuhelimella (ks. Alempana kohdassa Reaaliajassa) tai perinteisesti huutolapulla. Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo mielellään tarvittaessa.

Ilmoittaudu tullessasi.

Ennakkoon

Tarjoukset voi tehdä sivuillamme https://www.holmasto.fi/fi/huutokaupat Klikkaa sinistä ¨Seuraava huutokauppa-nappia¨ josta pääset selaamaan kohteita. Kun haluat tehdä tarjouksia kirjaudu tunnuksillasi tai rekisteröidy uutena asiakkaana. Linkit ylhäällä oikealla.

Halutessasi voit myös lähettää tarjouksesi sähköpostitse holmasto@holmasto.com

Reaaliajassa

Mene osoitteeseen https://liveauction.holmasto.fi osallistumaan pääset tunnuksillasi jos sinulla ei ole vielä tunnuksia rekisteröidy seuraavasta linkistä: https://demo-liveauction.holmasto.fi/registration/join

 

 

 

 

Reaaliaikatarjousten tarkemmat ohjeet

 

 1. Mene https://liveauction.holmasto.fi
 2. Kirjaudu sisään käyttäen tietojasi (huom. toistaiseksi vanhan järjestelmän tiedot)
  Liveauction login screen desktop    Liveauction login screen mobile
 3. Mikäli huutokauppa ei ole vielä alkanut, tulet ainoastaan näkemään aloitus sivun. Voit jättää selaimesi tälle sivulle. Huutokaupan alkaessa sivu päivittyy automaattisesti sille kohteelle joka myydään.
  Liveauction lobby screen
 4. Huutokaupan alettua näette sivun jossa näkyy myytävänä oleva kohde, tällä hetkellä tarjottu hinta sekä pyydetty hinta. Normaalisti kohde näkyy 5 - 10 sekuntia ennen nuijaa jollei välitöntä kiinnostusta kohteeseen ole (riippuen kohteen arvosta), joten valmistautukaa tekemään tarjouksia ennakkoon kohteista jotka kiinnostavat. 
 5. Painakaa " Tee tarjous" kohtaa näytön alareunassa tehdäksenne tarjous pyyntihinnalla.
 6. Mikäli haluatte tarjota pyyntihintaa korkeamman summan, kirjoitatte summan kohtaan "tee tarjous" viereen ja painakaa sitten "Tee tarjous" kohtaa. Huomiokaa että 200.000€ korkeampaa tarjousta ei voi tehdä Liveauction työkalussa. Huomioikaa myös että tarjouksen peruminen ei ole mahdollista Liveauction työkalun kanssa.
 7. Mikäli tarjouksenne voittaa, näyttö ilmoittaa teille tästä ennen kuin siirrytään seuraavaan kohteeseen. Voitte myös tarkistaa voitettujen kohteiden tilanteen valikon kohdasta "Tulokseni" tarjoustyökalussa.
  Liveauction bidding screen winning
 8. Mikäli tarjouksenne ei enään ole korkein muuttuu taustaväri oranssi/punaiseksi. Voitte silloin jättää uuden tarjouksen toistamalla kohta 5.
  Liveauction not highest bid