Gold heap

Vi köper guld

HOLMASTO köper guld i alla dess former; guldsmycken, guldtackor, skrotguld och till och med tandguld. Guldartiklar kan tas med till vår butik för utvärdering på vardagar från 10 till 17. Vi utför de flesta utvärderingarna medan du väntar och ger betalningen kontant eller till ett bankkonto.

Vi betalar ett konkurrenskraftigt pris enligt det dagliga föränderliga världsmarknadspriset. Cirka 9/10 av våra kunder har beslutat att sälja efter att ha fått erbjudandet. Guld kan också skickas till oss för utvärdering per post. Vi skickar ett fraktpaket till dig och betalar leveranskostnaderna (i Finland). 

Vi köper alla typer av ädelmetallföremål

● diamantsmycken

● guldsmycken

● platinasmycken

● silversmycken

● designsmycken

● silverbestick

● kaffeserviser i silver

● skrot av guld och skrot av silver

●tandguld  

Vi köper guld, silver och andra ädla metaller i alla former och alla typer av kvantiteter, även mycket små mängder samt mycket stora satser. Nytt och gammalt. Intakt och trasig.

Allt guld vi köper återvinns på ett eller annat sätt. Vi skickar trasiga och på annat sätt skadade smycken till Centraleuropa för rengöring och smältning. Därifrån återvänder de till cirkulationen som rent guld, från vilket nya smycken och andra guldföremål tillverkas igen. Intakta, i gott skick, intressanta och annars speciella smycken återvänder vi till sin ursprungliga prakt och sälja som smycken via vår butik.

Vi betalar alltid för guldsmycken åtminstone enligt det dagliga föränderliga världsmarknadspriset och dessutom påverkas priset av värdet, varumärkesvärdet eller andra värdeskapande faktorer hos diamanterna eller andra ädelstenar i smyckena. 

Guldhandel med förtroende sedan 1949

Välkommen till vår butik på Alexandersgatan 50, Helsingfors. Vi har öppet på vardagar från 10 till 17 och på lördagar från 10 till 15. 

Du kan också kontakta oss via e-post shop@holmasto.com

Vi köper också ständigt:

● klockor

● gamla pengar

● sedlar

●utmärkelsetecken

● medaljer

● militära föremål

●andra samlarföremål

 

Fyll i formuläret nedan med din kontaktinformation och en beskrivning av vilken typ av guld du säljer så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Expertis

Vår service bygger på expertis och högkvalitativ kundservice.

Vi köper guld

Vi köper guld i alla former, från guldsmycken till guldstänger och skrotguld. Guldhandel med förtroende sedan 1949.

Vår butik

Vi betjänar vardagar från 10 till 17
samt lördagar 10 till 15.
Välkommen!