Värdering av föremål

Förutom smycken och klockor utför vi också värderingar av numismatiska föremål (mynt, sedlar, poletter), utmärkelsetecken och militära föremål. Vi har de bästa experterna inom området för våra kunders behov. Vi utvärderar också andra värdesaker, som antika småföremål av hög kvalitet, gamla dokument och särskilt silverföremål.

Med utvärdering menar vi identifiering av objekt, fastställande av äkthet, undersökning av skick och tillverkningskvalitet och bestämning av värde. Förutom materialpriset baseras vår prisuppskattning på vår långsiktiga erfarenhet och långvariga handel med objekt

Objekt kan levereras till vår butik och lämnas för undersökning av oss för att uppnå rätt typ av bedömning. I vissa fall kan vi utvärdera ett objekt baserat på material som tillhandahålls via telefon eller e-post.

Vi tar ut ett arvode om 60 € / h för värderingen. Svaret ges via e-post eller telefon. Vi debiterar 80 € för ett separat utvärderingsintyg. Om du bestämmer dig för att lämna föremålen i vår auktion eller sälja dem direkt till oss tar vi inte ut något arvode för utvärderingsarbetet.

Kontakta Holmastos experter antingen via e-post shop@holmasto.com eller till servicenumret 0600 96 665 (1,92 € / min + lsa).

Expertis

Vår service bygger på expertis och högkvalitativ kundservice.

Vi köper guld

Vi köper guld i alla former, från guldsmycken till guldstänger och skrotguld. Guldhandel med förtroende sedan 1949.

Vår butik

Vi betjänar vardagar från 10 till 17
samt lördagar 10 till 15.
Välkommen!